Sportlovet

Hallå i stugorna!

Idag har Anna och jag tagit halvdag ledigt när Loui var på förskolan. Vi åkte in till Örebro, lunchade på vattentornets restaurang Svampen och kikade lite i möbelaffärer. Mycket trevligt att få tid på stan för oss själva. Främsta skälet är att vi är ute efter höj och sänkbar bord, Anna vill gärna kunna stå upp när hon arbetar och har tröttnat lite på sin fiffiga lösning att använda strykbrädan plus en låda ovanpå som skrivbord. Fördelen med höj och sänkbar skrivbord är att vi kan använda den båda två så vi tycker det är en väl värd investering. Vi ville mest prova idag, ska nog beställa en på nätet som vi läste om här: https://www.expressen.se/kvallsposten/svenske-eriks-gava-till-nye-president-biden/. Nu tror jag ju i och för sig att presidenten inte kommer att byta ut det tunga ekskrivbordet i första taget, den ingår ju liksom i bilden och interiören, men ända häftigt om vi skulle ha samma sorts skrivbord som någon annan i Vita Huset.

Nästa vecka är det ju sportlov så då har vi också tagit ut lite semesterdagar, men Anna som jobbar heltid på distans kan resa iväg ändå och jobba lite samtidigt. Så hon och Loui åker till hennes syster i två dagar, kanon att Loui får leka med kusinerna också. Vi var helt överens om att de åker utan mig. Dels har jag ett jobb ena dagen, dels så blev det lättast såhär då vi inte behöver ordna med någon som kan passa vår hund, katt och marsvin.

Hade såklart varit skoj att följa med men samtidigt är det bra att göra saker på egen hand även i relationer. Är så lätt annars att man “måste” göra varenda sak tillsammans och därmed tappar lite av sig själv och sina egna intressen, särskilt om man som vi har varit tillsammans i över tio år. Så får erkänna att jag faktiskt ser fram emot att ha huset för mig själv och lite lugn och ro. Ska greja lite i verkstan med ett projekt jag började på i höstas. Brukar ni också spendera tid åt varsitt håll ibland om ni är i ett äktenskap eller relation? 

När de kommer hem igen har vi ytterligare två dagar ledigt tillsammans, får se om vi kommer styra upp något särskilt eller bara vara hemma i godan ro.

Hejrååå, ta hand om er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *