Byggt hinderbana

Hejsan! 

Hur går det för er med era DIY projekt? Jag pratade ju om pinterest i förra inlägget och för ett tagseden såg jag en riktigt cool idé där som Anna också nappade på. Så vi beställde några lastbilsdäck och grova rep som vi sedan la på varandra i olika höjder i trädgården och knöt ihop med repen. Mellan högarna med däck placerade vi några kraftiga stubbar och spände upp ett rött band mellan de två små äppelträden längst bort i ena hörnet av trädgården. Tadaa – en hinderbana! 

Både Loui och hunden tycker den är jätterolig, varv efter varv tar de sig upp och nerför däcken och Loui tjoar lika glatt varje gång som han springer under det röda bandet och tagit sig i mål. Så roligt när ens hobbyprojekt blir till sådan glädje för andra! Grannarnas barn har sneglat avundsjukt på hinderbanan så Anna pratade med grannfun och kom överens med henne att deras barn får leka där när Loui är inomhus. Synd att de iom corona inte kan leka tillsammans, hade nog varit bra för Loui med mer sällskap än oss vuxna, men nu är det ju som det är och han verkar nöjd ändå, tack och lov. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *