Upptäck Pinterest och få inspiration

Hallå där alla mångsysslare!

Idag tänkte jag prata om Pinterest. För er som inte vet är pinterest ett slags Instagram/blogg-aktig webbsida/app där du kan hitta många olika tips om saker som intresserar dig, det är att från heminredning, möbler, mode för män eller kvinnor, teknik, tatueringar, arkitektur, motorcyklar, design, konst, öl, kök, vetenskap och natur, kontor och organisation för hemmet, för att nämna några av de många olika teman du kan välja emellan.

Så vad handlar det här inlägget om, ju det här är ju ett tips för dig som gillar att bygga hemma, göra lite heminredning, osv, på Pinterest kan du alltså hitta ofantlig mycket information om olika små projekt att testa hemma, det har jag gjort så många gånger och resultaten har blivit enastående. Många gånger är det tydligt förklarat hur du ska göra och hur du ska tänka när du läser dessa inlägg på Pinterest, så det kräver bara att du är händig och duktig på att fatta vad som står där.

Sen är det klart att det är otrolig mycket skräp in där också, så var försiktig med vad du ger dig in på. Bli inte orolig, jag menar inte att det ska vara något virus eller så på den sidan/app, utan mer att vissa saker kanske inte är 100 % korrekta.

Men enkla saker som den här https://www.pinterest.se/pin/787707791063995806/ är svåra att missa men otrolig snygga att fixa hemma. Begagnade gitarrer finns i mängder, många gånger till billiga priser, så det här kan bli en riktig snygg prydnasgrej på din vägg exempelvis i ett rum som du använder för att fördriva tiden. Det kräver max att du borrar 2 hål i vägen och det ska inte vara svår att sätta upp! Har du ett tomt flygel gör det här istället https://www.pinterest.se/pin/725642558698400101/

Som sagt, kika in det. Finns massvis med idéer. Det kan bli roliga DIY grejer, och du kanske har tid nu när så många är permitterade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *