Hallå hallå :)

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det bra. Jag har faktiskt tagit ledigt denna veckan måndag – torsdag då det är påsk i helgen och på fredag är vi lediga då det är långfredagen som jag antar att de flesta har koll på?!

Jag och frugan kände iallafall att vi tar ut lite lediga dagar denna veckan då barnen på skolorna har påsklov så vi ville undvika att ha Loui på dagis. Vi har planerat lite olika utflykter dessa dagar som ska bli roligt att åka iväg på! Vi ska åka tillsammans med Annas syster och hennes man och 2 barn. Vi ska bland annat till djurparken imorgon, badpalatset på onsdag, lekland på torsdag och på fredag åker vi och hälsar på mina föräldrar och stannar en natt där. Så vi har en kul och fullspäckad vecka framför oss!

Just nu sitter jag lite vid datorn och kollar faktiskt på att teckna elavtal företag, även fast jag inte borde jobba, men jag kunde inte låta bli! Man upptäcker ju verkligen att det är en riktig djungel därute och att det finns en mängd elbolag och elavtal att välja på. Än så länge har jag nog i alla fall slått fast att det är ett rörligt elavtal jag vill ha då det verkar vara det som blir billigast i längden.

Loui sover och Anna gör sig iordning så jag tänkte att jag passar på att ha lite tid framför datorn med en kopp kaffe innan denna dagen drar igång! Så kunde jag ju passa på att blogga lite också och prata med er. Förresten, det hade varit roligt om ni ville kommentera lite mer, så jag får lära känna er också. Jag har faktiskt ganska många läsare vilket jag tycker är jätteroligt! Men ni får gärna berätta vad ni vill att jag ska skriva mer om, vad som är roligast att läsa? Är det jobbet eller mer vardagsgrejer med familjen?

Ni får ha det så bra iallafall så hoppas jag att vi hörs i kommentarerna! Annars så hörs vi nästa gång, ha det så bra, hej hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *