En sjuk måndag.

Hej!

Hur står det till med er? Med mig är det bra, det är måndag och jag sitter hemma just nu faktiskt, min son är tyvärr magsjuk så jag fick vara hemma och vabba idag med den lilla stackaren. Just nu ligger han och sover efter en jobbig natt. Så jag sitter med en kopp kaffe och tänkte att jag kunde skriva ett inlägg. Jag har precis suttit och läst igenom massa artiklar om SOME, som alltså är Social Media. Jag lärde mig precis den förkortningen för 5 minuter sedan haha. Det var en artikel om en SOME byrå som var väldigt intressant att läsa.

Idag blir det väl en lugn dag med tanke på lillen, när han vaknar ska jag försöka få i honom lite frukost/lunch blir det väl. Sen tänker jag att vi ska mysa med en film eller tre idag, och glass brukar man ju må lite bättre av när man är sjuk, så vi får se. När han sover hinner jag med sånt som jag annars inte hinner göra när jag jobbar, så vi har några tavlor vi velat få upp över soffan i några veckor nu, det tänkte jag få gjort idag. Då blir nog min käraste extra glad när hon kommer hem från jobbet idag också så det blir kul!

Vi får se hur länge jag behöver vara hemma med sonen men det är ju iallfall minst 48 timmar man måste hålla honom hemma efter sista symptomen han haft. Kanske längre, vi har pratat om detta på jobbet nyligen då många haft magsjuka och magsjuka barn. Att man kanske borde höja timmarna från 48 till 72, så att smittan inte fortsätter gå runt och runt utan att de som blivit smittade verkligen inte fortsätter smitta av sig när man går tillbaka till skola eller jobb. Det känns som ofta idag så har man inte “tid” att vara hemma från jobben, men det tycker jag att man måste få vara, vi måste göra något åt den här extrema stressen i samhället.

Jaja jag ska inte tråka ut er, och nu hör jag något från lillens rum, han kanske har vaknat, så jag ska srpinga och kolla till honom. Vi hörs snart igen! Ha det så bra sålänge.

Hejrååå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *