Välkomna till vår nya blogg!!

Hallå bloggen!

Kul grej det här, att skriva av sig lite och få er läsare att följa mitt jobb som snickare.  Lite om mig, så ni vet vem ni har att göra med. Jag heter Anders och fyllde nyss 38 år, jag har en underbar partner och vårt första barn kom för två år sen och så har vi en hund, en katt och ett marsvin, fast marsvinet är så gammal nu, så han lär inte vara med oss så länge till.

Vad gör jag på dagarna? Jag jobbar, umgås med min familj och tränar min hund. Det går så bra att hunden nu kan tass och sitt (vi har haft hunden i 4 år, så något har man lyckats med). På mitt jobb är vi 6 stycken kollegor och vi trivs väldigt bra med varandra. Det är mer än man kan säga om sitt hem eller hur? Nä, jag skojar, jag älskar min familj, de mest underbara människor på jorden är min partner och vårt barn och bland djuren så är vår hund på toppen.

Men djuren är djup in i mitt hjärta kan jag säga. Jag minns förra sommaren när det var så varmt, min stakars hund mådde inget bra på grund av värmen, den vägrade att gå ut på promenader när det var för soligt och jag förstår hunden där, inte ens jag ville ut då. Men, jag ville inte heller vara inne så då köpte jag min hund ett sånt silvertäcke som hjälpte till för att reflektera bort en del av solen och hålla hunden sval, det var ett succéplagg. Det blev en sån skillnad på hunden med det täcket över och vi kunde njuta mycket mer av sommaren. Den var den bästa sommaren på många år men hemskt varmt var det.

Jag kommer att tänka på allt sånt här för att snart är det sommartid, nästa helg för att vara exakt. Det kommer inte dröja länge till innan vi är där. Vi får in mycket jobb nu, så dagarna med jobb, familj och hund försvinner fort. Jag hoppas på att sommaren blir lika lyckad som förra.

Vad känner ni? Vill ni ha värme och sol eller föredrar ni lite kallare tider?

Hundtäcke, silvertäcke, hund på sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *